HOME      
       
  ZOEKEN  
Google search
WWW www.klokkenluiderspartij.nl
 
       
  COÖRDINATOR  

                                              

De coördinator / contactpersoon van de Ned. Klokkenluiderspartij, afdeling Haarlem is dhr. J. Wiersma en is via het volgende emailadres bereikbaar: info@klokkenluiderspartij.nl

 
       
  KANDIDATEN  

Hieronder wordt binnenkort de kandidatenlijst van de Ned. Klokkenluiderspartij, afd. Haarlem gepresenteerd! De waarborgsom voor de kandidaatstelling is inmiddels overgeboekt naar het Hoofd van de Afd. Burgerzaken van de gemeente Haarlem! Klik hier!

De gemeente Haarlem heeft inmiddels het betalingsbewijs toegezonden. Klik hier!

 
       
  PROGRAMMA  
Google search
WWW www.klokkenluiderspartij.nl

 

 

Hieronder volgen een aantal Speerpunten uit het verkiezingsprogramma van de Ned. Klokkenluiderspartij, Afd. Haarlem!

10 Speerpunten van de Klokkenluiderspartij afdeling Haarlem:

1. Afschaffing ambtelijke, bestuurlijke en politieke onschendbaarheid & immuniteit.

2: Geen overbodige regelgeving voor zowel gewone burgers als ondernemers, wij willen een einde aan de "achterlijke bestuurscultuur" en bureaucratisering in Nederland.

3: Geen tunnel onder het Spaarne t.h.v. de Turfmarkt, over een z.g. Mariatunnel bij de Buitenrustbruggen valt evt te praten.

4: De Zuidtangent niet meer door de binnenstad laten rijden vanwege overlast/gevaar, maar buitenom via de evt verdiepte Prins Bernhardlaan, over het spoor en dan door de Waarderpolder via de onlangs geopende nieuwe Schoterbrug naar IJmuiden... en kleine busjes laten zorgen voor de verbinding tussen de Zuidtangent en het Centrum.

5: Politie veel strenger laten optreden tegen crimineel tuig...indien nodig een samenscholingsverbod van meer dan dan 4 personen instellen in bepaalde delen van de stad.

6: Trots op de Hollandse Cultuur, Tradities en identiteit.

7: Bij belangrijke/ingrijpende beslissingen voor de stad Haarlem, een Referendum houden.

8: NKP-Haarlem is voor behoud van de Historische stad, wij willen voorkomen dat er gebouwen worden geplaatst die later door de bewoners als een vlag op een strontschuit worden beschouwd, zoals in het verleden nogal eens is gebeurd.

9: Meer autovriendelijk beleid, geen idiote afsluitingen danwel 1-richtingsverkeer waardoor o.a. de binnenstad voor automobilisten steeds ontoegankelijker wordt. Gratis parkeren voor gehandicapten.

10: De Waarderbrug moet z.s.m. weer worden opengesteld voor personenauto's !